• español   • català
Movilia  
sep sep sep sep sep sep sep sep

10 anys, 10 raons

user section

10 anys i 10 raons de pes per les quals escollir Movilia com el seu proveïdor de tramitació de missatgeria mòbil i com el seu assessor de confiança.

Experiència

Duem oferint solucions en missatgeria mòbil des que el SMS va irrompre en la societat i molts més anys gestionant solucions de comunicació i de negoci.

Garantia

Els nostres clients ens avalen i són els nostres millors prescriptores. Treballem sempre pensant en la millor solució per a cada cas, adaptant així tots els nostres know-how i experiència per a una millor integració del canal en la seva organització.
10years

Confiança

Oferim absolutament tota la informació generada als nostres clients en temps real, amb total transparència, a través dels diferents canals de connexió que oferim.

Rapidesa i Flexibilitat

Ens adaptem als seus requeriments i recomanem la millor solució coneguda per nosaltres en cada cas particular en funció del seu rol com desenvolupador, integrador o client final. Donades les propietats de escalabilidad de la nostra plataforma, podem oferir-los una ràpida integració amb els seus sistemes, així com una àgil utilització del nostre entorn.

Independència i fiabilitat

Tota la nostra tecnologia és pròpia i desenvolupada íntegrament pel nostre equip tècnic, liderat per l'accionista responsable d'operacions pel que no depenem de tercers, ni de la rotació en aquest sector per a realitzar nous desenvolupaments o mantenir els ja existents.

Universalitat de servei

AL no dependre d'una operadora, disposant de diferents rutes validades oferim cobertura internacional gairebé a tots les operadores del planeta per a l'enviament dels seus missatges locals o internacionals.

Innovació i Glocalización

Treballem pensant en el futur, investigant en les tecnologies emergents i en com aplicar-les a l'era de la conectividad, la globalització i d'Internet, on les fronteres i les distàncies no existeixen, però si perdurán les cultures i els idiomes i els petits detalls per a no envair espais ni deixar de respectar als individus i a les seves formes de viure oferint solucions el més òptimes possibles.

Responsabilitat

La responsabilitat de lliurar els missatges s'oferix a tots els clients per igual. Addicionalment i si contracta aquest servei tindrem en compte els seus requeriments, necessitats percebudes i li ajudarem a identificar els possibles problemes d'integració no percebuts inicialment per vostè fins i tot si això significa que tramiti menys missatges SMS o que fins i tot li aconsellem que no els tramiti. Aquest servei no és gratuït, però ho recomanem ja que li pot estalviar diners i/o disgustos.

Qualitat i Honestedat

Sempre vam intentar que cada pas que donem sigui lògic, racional i coherent amb la nostra visió, missió i experiència acumulada. Desenvolupem altres negocis i solucions amb altres marques però no copiem de ningú, ni vam competir pels clients de tercers, respectant als clients de Movilia i als clients d'aquests al 100%. El nostre compromís passa per no tenir conflicte d'interessos amb els nostres clients, per això sigui vostè o nosaltres que pensem que pogués haver-lo pactarem una solució o deixarem de prestar-li servei.

Respecte i valors

Els nostres clients són la nostra actiu més preuat, per això sigui vostè un client final, un desenvolupador, un integrador o un promotor, sempre respectarem els pactes però exigirem la mateixa reciprocitat i honestedat que nosaltres oferim a vostè a canvi. Per això ens reservem el dret d'admissió i preferim tenir abans clients que usin el canal de manera responsable, que a clients que creen que el tot val. Exigim respecte i serietat i retornem el mateix.
pix
Usuari:
Contrasenya:
 
arrow  Recordar contrasenya
arrow  Registri's ara
user border
price
coverage
partners
contact
...
...
...
...
...
secure
Opcions de tramitació de missatges:
Parametrització dels missatges:
Serveis addicionals:
USA/America: +1 415 376 4295  -  UK/Europe: +44 (0)113 868 03 08  -  Spain: +34 931 124 200
Onhoff
10 years